Keukenadvies

Keukenadvies? Vraag 't onze vriendelijke adviseurs
Heeft u vragen, of wilt u advies? Onze ervaren adviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Samen komt u tot die ene unieke keuken die precies past bij uw 'lifestyle', woonsituatie en portemonnee.

Gratis en vrijblijvend thuisadvies
Wij beseffen goed dat het u bij het uitzoeken van uw nieuwe keuken kan duizelen van de mogelijkheden en twijfels. Daarom staan wij u graag terzijde bij uw 'zoektocht'. Als u het op prijs stelt, komt één van onze adviseurs geheel vrijblijvend bij u thuis langs. Zodat hij met u in alle rust kan overleggen over de mogelijkheden. Dat vinden we zelf ook prettig, dan zien we immers met eigen ogen wat er wel en niet kan.

Wilt u een afspraak maken om één van onze adviseurs bij u thuis langs te laten komen? Klik dan hier

maak afspraak

Service

Wij nemen u graag alle zorg uit handen
U heeft uw keuze gemaakt? Dan zit úw werk erop. Wij doen de rest: het plaatsen van de nieuwe keuken en het aansluiten van de apparatuur zodat u meteen aan de slag kunt. Desgewenst verzorgen wij ook het weghalen van de oude keuken en het aanpassen van leidingen.

Vele jaren zorgeloos kookplezier
Elke nieuwe keuken van Voortman is gemaakt voor vele jaren zorgeloos plezier. Mocht zich na plaatsing onverhoopt toch een probleem voordoen, dan lossen we dat snel en zonder 'gedoe' voor u op. Die zekerheid krijgt u zwart op wit, daarom krijgt u van ons standaard maar liefst 5 jaar garantie op uw keukenmeubelen.

Heeft u een vraag voor onze Service afdeling? Klik dan hier

direct contact