In de keuken bij Anna en Jesse Brouwer

keuken

Over de keuken:

Waar
Hoofddorp

Bewoner(s)
Anna en Jesse Brouwer

Welke stijl omschrijft jullie keuken het best?
Design

Hoe belangrijk is jullie keuken?
"Een keuken moet vooral ruim en mooi zijn. En van alle gemakken voorzien."

Specificaties:

Design
Bauknecht
Greeploos hoogglans
Kunststof
“Koken is een feest geworden.”

"Mooi hé, ons nieuwe huis. Heel wat anders dan het appartement waar we hiervoor woonden. We vinden het allebei leuk om te koken, maar in die verouderde keuken konden we totaal niet uit de voeten. Nee, dan deze. Wat een ruimte en comfort... Hier sta je echt voor je plezier. Wat zijn we blij dat we uiteindelijk ook bij Voortman langs zijn gegaan! In die andere keukenzaken had je steeds het gevoel dat je een keuken kreeg opgedrongen. Dat je meteen moest beslissen. Want anders...

Bij Voortman hadden we meteen een goed gevoel. "Neem de tijd", zei onze keukenadviseur bij het handen schudden. "Denk er rustig over na. Het is een belangrijke beslissing. En als u nog vragen heeft of dingen wilt wijzigen, bel me gerust." Thuis hebben we alles rustig bekeken en goed overdacht. Pas toen we heel zeker wisten wat we wilden, hebben we de knoop doorgehakt. En van die beslissing hebben we geen seconde spijt gehad!"

Jongstel Keuken
Keukenbeeld 5
Keukenbeeld 4
Keukenbeeld 2
Keukenbeeld 3

Benieuwd hoe jouw kitchen story eruit ziet?

Maak direct een vrijblijvende afspraak

Afspraak maken

Onze tip:

"Laat je niet opjagen door keukenzaken die perse willen dat je vandaag tekent. Je maakt tenslotte een keuze voor járen."