Werken bij Voortman

Werken bij Voortman Keukens

Voortman Keukens is onderdeel van de Voortman Groep. De Voortman Groep exploiteert een aantal succesvolle keukenformules verdeeld over verschillende regio's in Nederland. Op dit moment telt de organisatie ruim 150 medewerkers en zijn wij een toonaangevende keukenorganisatie, die op landelijk niveau opereert in zowel de particuliere als projectenmarkt. Binnen de Voortman Groep combineren we het persoonlijke karakter en de servicegerichte filosofie van een familiebedrijf met de professionaliteit en de discipline van een resultaatgerichte organisatie.

 

Op dit moment zijn wij op zoek naar de volgende collega's:

Ervaren en junior verkopers

Succesvolle verkopers met ruime ervaring in de verkoop in de retailbranche. Gemotiveerde verkopers die als geen ander weten dat kennis van zaken, vertrouwen, inlevingsvermogen in een klant, voorwaarden zijn om succesvol te zijn in de keukenmarkt. Daarnaast zijn we ook op zoek naar junior verkopers vanaf 17 jaar, die hun verkooptalent willen ontwikkelen.

Solliciteer direct op deze vacature

 

Commerciële binnendienst medewerker

Als commerciële medewerker ben je vanaf een vroeg stadium betrokken bij de nieuwbouwprojecten waarvoor de Voortman Groep het keukentraject invult. Tijdens het offertetraject zorg jij voor de correcte afhandeling van de calculatie en projectofferte en ook het maken van technische- en installatietekeningen, afrekenstaten, calculaties t.b.v. meer- en/of minderwerk behoren tot je taak. Door ondersteuning te bieden aan zowel de projectleider als aan onze opdrachtgevers, zorg je ervoor dat de uitvoering van projecten soepel verloopt. Hierbij wordt een pro-actieve houding en het vermogen onder druk te presteren als onmisbaar gezien.

Solliciteer direct op deze vacature

 

Junior calculator / inkoper

Als Calculator/Inkoper ben je vanaf een vroeg stadium betrokken bij de nieuwbouwprojecten waarvoor de Voortman Groep het keukentraject invult. Tijdens het offertetraject zorg jij voor de correcte afhandeling van de calculatie, 3D-presentaties en projectofferte, maar ook het maken inkoopanalyses van inkoopbedragen/verkoopbedragen en voorbereiden van de inkooporders behoren tot je taak. Daarnaast verzorg je de contacten met onze opdrachtgevers zoals aannemers en vastgoedontwikkelaars.

Door ondersteuning te bieden aan zowel de accountmanager als aan onze opdrachtgevers, zorg je ervoor dat de uitvoering van projecten soepel verloopt. Hierbij wordt een pro-actieve houding en het vermogen onder druk te presteren als onmisbaar gezien.

Solliciteer direct op deze vacature