Werken bij Voortman keukens

Over Voortman

Werken bij Voortman keukens

Voortman Keukens is onderdeel van de Voortman Groep. De Voortman Groep exploiteert een aantal succesvolle keukenformules verdeeld over verschillende regio's in Nederland. Op dit moment telt de organisatie ruim 150 medewerkers en zijn wij een toonaangevende keukenorganisatie, die op landelijk niveau opereert in zowel de particuliere als projectenmarkt.

Op dit moment zijn wij op zoek
naar de volgende collega's:

Ervaren en junior verkopers

Succesvolle verkopers met ruime ervaring in de verkoop in de retailbranche. Gemotiveerde verkopers die als geen ander weten dat kennis van zaken hebben, een klant vertrouwen geven en een enorm inlevingsvermogen in een klant, voorwaarden zijn om te slagen in de keukenmarkt. Met deze ervaring ben je in staat om aan de wensen en eisen van onze klanten te voldoen.

Onze ideale collega:

Beschikt over aantoonbare ervaring als verkoper in de retailbranche;
Heeft een klantvriendelijke instelling;
Is eerlijk en gemotiveerd;
Is bereid te werken op zaterdagen en koopavonden.

We zijn ook op zoek naar succesvolle verkopers vanaf 18 jaar, die tijdens hun stage of in andere branches bewezen hebben over verkooptalent te beschikken en zich aangesproken voelen om dit talent verder te ontwikkelen in een meer adviesgerichte en creatieve functie. Middels een trainingsprogramma leiden wij je op tot allround keukenverkoper.

Receptioniste / gastvrouw Showroom Rijssen

Als gastvrouw ben je het visitekaartje van onze showroom. Je hebt een klantgerichte instelling beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en hebt een representatieve uitstraling. Met deze eigenschappen leg jij makkelijk contact met onze klanten en geef je ze een welkom gevoel.

Commercieel medewerker binnendienst

Als commerciële medewerker ben je vanaf een vroeg stadium betrokken bij de nieuwbouwprojecten waarvoor de Voortman Groep het keukentraject invult. Tijdens het offertetraject zorg jij voor de correcte afhandeling van de calculatie en projectofferte en ook het maken van technische- en installatietekeningen, afrekenstaten, calculaties t.b.v. meer- en/of minderwerk behoren tot je taak. Door ondersteuning te bieden aan zowel de projectleider als aan onze opdrachtgevers, zorg je ervoor dat de uitvoering van projecten soepel verloopt. Hierbij wordt een pro-actieve houding en het vermogen onder druk te presteren als onmisbaar gezien.

Medewerker Projectbureau

Als medewerker van ons projectbureau ben je vanaf een vroeg stadium betrokken bij de nieuwbouwprojecten waarvoor de Voortman Groep het keukentraject invult. Tijdens het offertetraject zorg jij voor de correcte afhandeling van de calculatie en projectofferte en ook het maken van technische- en installatietekeningen, afrekenstaten, calculaties t.b.v. meer- en/of minderwerk behoren tot je taak. Door ondersteuning te bieden aan zowel de projectleider als aan onze opdrachtgevers, zorg je ervoor dat de uitvoering van projecten soepel verloopt.

Orderverwerker

Wij beloven onze klanten een aflevering van de nieuwe keuken die overeenkomt met alle gemaakte afspraken. Voor jou is daarin een belangrijke rol weggelegd. Je wordt verantwoordelijk voor het tijdig aanleveren van de order en het op tijd bestellen van de benodigde onderdelen. Je controleert heel kritisch en nauwgezet elke order en koppelt terug naar de vestigingsmanager. Hierna verzorg je de bestelling bij de desbetreffende leveranciers, binnen de planning die daarvoor is afgesproken.

Accountmanager projecten

Als Accountmanager Projecten word je verantwoordelijk voor de verwerving van projectmatige opdrachten voor de levering van keukens. Deze functie houdt in dat je een groot gedeelte van de dag onderweg bent naar relaties. De focus ligt hierbij voornamelijk op nieuwe relaties op het gebied van business-to-business, zoals: projectontwikkelaars, bouwers, woningcorporaties en beleggers. Je acquireert, onderhoud actief je relatie-netwerk, je geeft presentaties en brengt specifieke wensen en behoeften van opdrachtgevers in kaart voor de offerte.