Een modern familiebedrijf

Een modern familiebedrijf

... maar nog 'ouderwets' betrouwbaar
Voortman Keukens is een hecht familiebedrijf. Nog steeds. En misschien juist dáárom helemaal van nu. Klanten blij maken met hun droomkeuken vinden we een erezaak. Vanuit die passie volgen we de nieuwste lifestyle- en keukentrends op de voet en willen we alles van u weten. Want alleen zo kunnen we voor u de keuken ontwerpen die helemaal voldoet aan uw situatie en wensen. 'Een tevreden klant krijg je niet, die moet je echt verdíenen'. Aangespoord door deze lijfspreuk groeide Voortman Keukens uit tot een moderne, ambitieuze en succesvolle keukenleverancier die met zijn tijd meegaat en ook graag op keukentrends vooruit loopt. Het motto van toen stimuleert ons tot op de dag van vandaag. Wij staan u bij met eerlijk advies zonder verkooptrucs en valse beloften, met professioneel design en met een betrouwbare service.

Op Voortman kunt u bouwen. Al meer dan 50 jaar.

Klanten beoordelen ons met een:  

Benieuwd hoe uw droomkeuken eruit ziet?

Maak een afspraak in één van onze showrooms.

Maak direct een afspraak

UW KEUKEN ONTWERPEN WE SAMEN

Eén klein detail dat niet bevalt en het plezier van uw nieuwe keuken smelt als sneeuw voor de zon. Het verschil tussen uw droomkeuken en een 'we-doen-het-er-mee'-keuken is flinterdun. Daarom nemen we bij Voortman Keukens alle tijd om uw nieuwe keuken heel precies af te stemmen op uw persoonlijke wensen en eisen. Heeft u een druk gezin? Woont u alleen? Hoe ziet uw interieur eruit? Wat is uw smaak? Hoe kookt u het liefst? Gebruikt u de keuken puur functioneel? Of is het de centrale plek in huis waar iedereen bij elkaar komt? Al die informatie en nog veel meer verwerken we in het ontwerp van uw keuken. Een keuken waar u helemaal gelukkig van wordt.

En gelukkig van blijft...

Daarom kiest u voor Voortman:

Al ruim 50 jaar een vertrouwde partij in uw regio
Altijd een vriendelijke behandeling
Deskundig en persoonlijk keukenadvies
Kwaliteitskeukens in alle stijlen en voor ieder budget
Moderne professionaliteit en vakmanschap
Perfecte montage, garantie en nazorg

Meer dan 1 miljoen keukenideeën

Een bezoek aan Voortman Keukens is een inspirerende belevenis. In onze moderne showrooms in Amsterdam-Lijnden, Apeldoorn, Bunnik, Elst, Rijssen en Steenwijk vindt u meer dan 100 keukenopstellingen in alle stijlen, materialen en kleuren: van klassiek en landelijk, via tijdloos modern tot trendy design en robuust industrieel. Verkrijgbaar in alle denkbare kleuren en materialen en voorzien van de modernste apparatuur. Bij elkaar meer dan een miljoen superideeën voor uw droomkeuken!

Heeft u vragen, of wilt u vrijblijvend advies? Onze ervaren adviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes. Samen komt u tot die ene unieke keuken die precies past bij uw woonsituatie, lifestyle én budget.

Vind de dichtstbijzijnde showroom

Benieuwd naar onze volledige keukencollectie?

Bekijk ons gloednieuwe keukenmagazine

Magazine downloaden