Service & Garantie

Service & Garantie

Ook na de koop laten wij niets aan het toeval over

U heeft uw keuze gemaakt? Dan zit úw werk erop. Voortman Keukens regelt de rest. Als u bij uw aankoop weet wanneer de keuken geleverd mag worden, maakt u met uw adviseur direct een afspraak voor het inmeten van de nieuwe keuken om ervoor te zorgen dat uw keuken straks perfect in de ruimte past. Op basis van het verslag van onze inmeter, controleert de service-afdeling nogmaals alle gegevens zorgvuldig voordat de keuken besteld wordt.

Vanaf het moment dat wij uw nieuwe keuken besteld hebben, ontvangt u regelmatig updates per e-mail over de status van uw nieuwe keuken zodat u altijd op de hoogte blijft.

Daarom kiest u voor Voortman

Al ruim 50 jaar een vertrouwde partij in uw regio
Altijd een vriendelijke behandeling
Deskundig en persoonlijk keukenadvies
Kwaliteitskeukens in alle stijlen en voor ieder budget
Moderne professionaliteit en vakmanschap
Perfecte montage, garantie en nazorg

Alles in één vertrouwde hand

Wilt u zeker zijn dat uw nieuwe keuken perfect wordt opgeleverd, zonder gedoe? Laat deze dan plaatsen door Voortman's eigen vriendelijke vakmonteurs. Zo blijft alles in één vertrouwde hand en u weet zeker dat uw nieuwe keuken puntgaaf wordt opgeleverd en alle apparatuur veilig werkend is aangesloten. Desgewenst passen we ook het leidingwerk aan en nemen we uw oude keuken mee. U kunt dezelfde avond al aan de slag in uw prachtige nieuwe keuken!

Vele jaren zorgeloos kookplezier

Een Voortman-keuken is gemaakt voor vele jaren zorgeloos woon- en kookplezier. Toch een probleem? We lossen het snel voor u op. Die zekerheid krijgt u zwart op wit. Vraag naar alle garanties bij uw adviseur.

Neem contact op met onze Service afdeling