Voortman Keukens Rijssen

Voortman Keukens Rijssen

Welkom bij Voortman Keukens Rijssen

Een nieuwe keuken koop je niet ‘even’. Bij Voortman Keukens weten we hoe belangrijk zo’n stap voor u is. Daarom vindt u bij ons de inspiratie, deskundigheid en persoonlijke aandacht die u nodig heeft om de juiste keuze te maken. In onze recent compleet verbouwde showroom in Rijssen vindt u de nieuwste trends op woon- en keukengebied. Keukens in alle stijlen, materialen en kleuren: van landelijk modern tot tijdloos design en industrieel.

Onze adviseurs heten u graag van harte welkom in onze showroom aan de Nijverheidsstraat.

Op uw gemak thuis keukeninspiratie opdoen?

Download ons gloednieuwe
keukenmagazine

Magazine downloaden

Uw keuken ontwerpen we samen

Eén klein detail dat niet bevalt en het plezier van uw nieuwe keuken smelt als sneeuw voor de zon. Het verschil tussen uw droomkeuken en een 'we-doen-het-er-mee'-keuken is flinterdun. Daarom nemen we bij Voortman Keukens alle tijd om uw nieuwe keuken heel precies af te stemmen op uw persoonlijke wensen en eisen.

Heeft u een druk gezin? Woont u alleen? Hoe ziet uw interieur eruit? Wat is uw smaak? Hoe kookt u het liefst? Gebruikt u de keuken puur functioneel? Of is het de centrale plek in huis waar iedereen bij elkaar komt? Al die informatie en nog veel meer verwerken we in het ontwerp van uw keuken. Een keuken waar u helemaal gelukkig van wordt. En blijft...

Maak direct een afspraak in de showroom

Daarom kiest u voor Voortman:

Al ruim 50 jaar een vertrouwde partij in uw regio
Altijd een vriendelijke behandeling
Deskundig en persoonlijk keukenadvies
Kwaliteitskeukens in alle stijlen en voor ieder budget
Moderne professionaliteit en vakmanschap
Perfecte montage, garantie en nazorg